Dags att kicka igång Skolval 2022 till riksdagen

Publicerad: 2022-02-01 14:29

Valåret är här och MUCF har fått regeringens uppdrag att genomföra Skolval 2022 till riksdagen. Anmälan till skolval öppnar inom kort där Sveriges alla högstadie- och gymnasieskolor erbjuds att delta.

Glada människor som skrattar, orange bakgrund

MUCF idag är MUCFs digitala serie som vänder sig till dig som arbetar med eller tar beslut som rör unga eller det civila samhället. Med hjälp av deras sakkunniga och externa gäster tar de upp en aktuell fråga - alltid med utgångspunkt i deras senaste kunskap i ämnet. Varje avsnitt sänds live från deras studio i Växjö och varar i 45–60 minuter.

Den 24 februari kl. 10-11 hålls första digitala sändningen, där du kan få svar på frågor som: Varför är Skolval 2022 viktigt? Hur funkar det? Vilka kan delta? Vilket stöd finns att få från oss under valåret?

Senast uppdaterad: den 1 februari 2022