Region Örebro läns webbplats för Regional utveckling

Region Örebro län Region Örebro län
Sök

Konferens Agenda KULTUR

Den 3 och 4 maj är det världspremiär för Agenda KULTUR, en tvådagars konferens med siktet inställt på kultur, kulturpolitik och närliggande områden, som tillväxt, hållbarhet, hälsa, inkludering, demokrati och mycket annat.

tis 03 maj - ons 04 maj 2022
09:00 - 16:00
sön 10 apr 2022
Kulturkvarteret i Örebro

Agenda KULTUR är en konferens om kulturpolitiken i framtiden – med föreläsningar, workshoppar, underhållning, panelsamtal och nätverkande. Vi kommer att beröra frågor om kulturen i stort och smått, kulturens utmaningar, framtidens kultur och hållbarhetsperspektiv på kulturen. Under fikapauserna finns det gott om möjligheter att mingla och lära känna andra som arbetar med kulturens förutsättningar.

  • Nätverka och hitta nya samarbeten
  • Nya inspel kring framtidens kultur
  • Diskutera dina utmaningar med likasinnade samt de som kanske inte alltid håller med

Med Agenda KULTUR lyfter vi det aktuella, öppnar samtalet och tar första stegen mot framtidens kultur i Örebroregionen.

Aktuellt

Mars 2022

Februari 2022

Agenda KULTUR – De första stegen mot framtidens kultur i Örebro län

November 2021

Region Örebro län bjuder in till en fysisk träff på Kulturkvarteret. Det är dags att ses igen, och ta avstamp från där vi står! Vi hoppas att du redan nu antecknar datumen 3 och 4 maj 2022.

Vi arbetar just nu för fullt med att skapa ett forum som ger dig en chans att stärka din arsenal, få inspiration och möta andra.

Agenda KULTUR fokuserar på konkreta exempel, aktuell forskning, personliga berättelser och utmanande tankar om kulturens plats i ett demokratiskt samhälle, och vi mixar innehåll från scenen och interaktion till en upplevelseblandad mötesplats.

Mer information publiceras här i kalendern och senare på Agenda KULTURs egen webbplats.

Spara datumet så ses vi på Agenda KULTUR i maj!