Region Örebro läns webbplats för Regional utveckling

Region Örebro län Region Örebro län
Sök

För konstnärer och pedagoger: Delta! Om deltagarbaserat konstnärligt arbete

Är du konstnär eller pedagog med erfarenhet från konstfältet? Vill du arbeta med deltagarbaserat konstnärligt arbete tillsammans med barn och unga? Region Örebro län vill skapa fler uppdrag och arbetstillfällen för konstnärer som vill arbeta pedagogiskt i länet. I samarbete med Konstfrämjandet Bergslagen och med utgångspunkt i projektet Bortom de blå bergen bjuder vi in till en träff för konstnärer och pedagoger som vill fördjupa sig i deltagarbaserade konstnärliga processer och ta del av erfarenheter som gjorts genom tre olika konstnärliga arbeten i länet inom ramen för Bortom de blå bergen.

mån 04 apr 2022
16:00 - 20:00
ons 30 mar 2022
Konstfrämjandet Bergslagen, Storgatan 29, Örebro

Maria Andersson, en av projektledarna för Bortom de blå bergen samt redaktör för projektets metodhandbok, och Jelena Rundqvist, konstnär i delprojektet Jag är stenart delar med sig av erfarenheter kring deltagarbaserat konstnärligt arbete. Alla deltagare får var sin metodhandbok.

Inbjudan Delta.pdf

Målgrupp

Konstnärer och pedagoger i Örebro län

Kostnad

Kostnadsfritt. Vi bjuder på soppa, meddela om du behöver specialkost.

Anmälan

Anmäl dig senast den 30 mars genom att skicka ett e-postmeddelande till Ulrika Stigbäck.

Tredjeklassare i Degerfors skapar tillsammans.

Den tredje sanningen Ett konstnärligt arbete av Rören/Johannessen och årskurs 3 och särskolan på flera skolor i Degerfors. Foto: Signe Johannessen

Kontakter

Ulrika Stigbäck

Utvecklingsledare: Bild och form